Katanya nak jadi macam Isteri Nabi Muhammad SAW, Siti Khadijah Al-Khuwailid. muda dari aku kot tua ke I nie hehe. Dan lain lain lagi. Tapi Miss Chin memang kelihatan muda dan segar bugar, apakah kerana kesan mani lelaki atau kesan benda lain. Yang bungsu 3 tahun, kedua 12th dan yg ketiga anak gadisnya, berusia 18th. Seriously, tiba-tiba rasa rindu sangat pada blog dinaluzriq. "Hari-Hari Sakat Isteri Kata Nak Perempuan Lain,Isteri Juga Manusia Hati Perlu Dijaga," Pesanan Ustaz Ini Kepada Lelaki Di Luar Sana merupakan pengeluaran semula artikel, berita dan maklumat yang berorientasikan perkongsian informasi dari sumber percuma di internet. Masa aku asyik tengok anak dan ibu kambing tu, aku rasa something, tiba tiba aku rasa Nak melancap, so aku pandang kiri dan kanan, tak de orang so ini adalah peluang yang baik bagi aku coz selama nie aku pun asyik buat dalam rumah aje tak trill le, so aku start le ramas buah dada aku yang segar bugar nie. Paling sedih baru je dua tiga kali hayun terus GAME OVER. Lelaki, macam perempuan fikir, nak isteri paham-paham sendiri. Mungkin yang senior-senior ada cara guraunya sendiri. time nie kurang fokus sebab tengah gembira ngn geng sume nak snap pic,borak,gelak2. dia tetap membawa gelaran itu. “Semalam masa aku tengah kusut fikir cara nak selesaikan masalah nie, aku ternampak Amani tengah tengah update blog. Waktu itu dia tak peduli langsung nak tengok anak-anak saya. Aku amat menginginkan suatu hari nanti lelaki yang menjadi suami aku adalah lelaki yang amat aku cintai dan aku rela untuk bersama-sama dengannya menuju ke JANNAH. Share this article. Ceritanya bermula macam nih. Dia happy, beli perfume. Mesti malu kena kutuk dengan kawan². Seorang lelaki di Jember, Indonesia membuat laporan polis terhadap isterinya yang curang selepas video aksi seksnya bersama lelaki lain tersebar. Nah Miss A belanja korang video sekali, pada yang berani tengok silakan. ade lelaki yang sibuk suruh isteri/awek tutup segala aurat. Entah mengapa, dia suka tengok wanita yang konfiden aja mengenakan apa sahaja pakaian yang dia ingin pakai hari itu. Aku dengan Daniel pun buat benda yang sama juga. ” sambil beri tulang atau isi. Lelaki Bi Ni aku tak boleh kata semua perempuan tolak. Aku tengok jam dah pukul 1200, aku pun terus mandi sebab nak pegi makan dengan isteri aku. Blog ini adalah coretan untuk lelaki, perempuan, suami, isteri, papa, mama, anak-anak (kira utk tatapan umum la). yang cakap pasal janji nak jaga isteri tu. Apabila pasangan dan mendirikan rumah tangga, tanggungjawab masing-masing akan jadi lebih besar. Bukan sahaja sunyi, suami pula kata rasa bosan. City Hunter memang lain dari lain. " Jadi saya tinggalkan barangan yang tidak berbayar dan keluar daripada pasaraya tersebut untuk pergi ke tempat lain. SriKaNdi IsLaM * Muslimat Pondok Pasir Tumbuh * Bumi Allah * Mencari Redho Allah View my complete profile. 3) Kalau korang sebelum kahwin tak jaga ikhtilat dan bercouple clash, bercouple clash tak habis-habis, sekejap jumpa awek pakwe ni, ajak couple pastu clash dan berulang-ulang, selepas kahwin, amat susah untuk nak harmoni, akan berlaku benda yang sama, kita akan rasa suka pada pasangan yang lain, dah kahwin pun still bercinta dengan laki selain suami dan perempuan selain isteri, bergayut. Gila disini bermaksud aku mmg sangat suka tengok movie. Isteri ku menyambut dengan senyuman. Agaknya apa reaksi bakal PM? Lain-lain Topik. lepas kawin? Dulu mase kapel duk sms, koling2 sampai habis kredit. Aku pasti kat luaq sana pun mmg ramai yg suka tengok movie kan? Kita Geng. Mesti mau kasitau. Walaupun isteri orang ini kata pergi jalan merata-rata, mesej-mesej lain yang suami tulis saya akan Kalau nak dengar sangat, dengar dari kedua-dua belah pihak. Sedang walimatul urus itu perlu untuk hebahkan yang anak- anak dah kahwin. Doa pengikat kasih sayang suami isteri In Sha Allah nak amalkan bila dah bergelar isteri satu hari nanti :) Reply Delete. Bila aku dah tidur sampai terbawa2 dalam mimpi kononya aku dapat main dengan Ida. “Dia dah derhaka dengan saya, buat tak senonoh dengan lelaki lain, kenakan ilmu sihir kepada saya, ustaz mau saya maafkan dia?”tingkah Arifin dengan suara yang agak keras. saya nuwar berusia 24 tahun. 3) Kucing jantan kuat tidur Lelaki memang kuat tidur tapi ade jugak yang jenis tak kuat sangat macam aku, *tipu tapi bilangannya amat sikit. Datuk Red atau nama sebenarnya Datuk Seri Adnan Abu, 38, secara jujur mendedahkan rahsia bagaimana untuk menjaga hati semua isteri-isteri yang dinikahinya. "Lelaki otak lebai memang mudah rasa tercabar bila isteri dah reti berdikari dan dah ada duit sendiri. Tapi sekarang, zaman kegemilangan itu dah perlahan-lahan pudar sinarnya dan jatuh ke"gah"annya. Oleh itu para isteri disarankan menjaganya dengan baik. tambahan pula dia suka 'chatting' dgn rakan cyber mende2 yang berunsurkan lucah. Baca dan cubalah amalkan setakat yang termampu. com post pasai video seorang lelaki yg belasah isteri dia kat dalam. Kalau isteri awak yang buat, tentu awak tak boleh tolerate,jadi mengapa isteri awak kena tolerate kalau awak buat? 19. “Walaupun kami bercerai tahun lalu, tapi sampai sekarang mereka belum kahwin lagi, sebab Mek isteri orang. sweet orangnya. Kami terdiam buat seketika, terus dia mulakan perbualan baru. “Semalam masa aku tengah kusut fikir cara nak selesaikan masalah nie, aku ternampak Amani tengah tengah update blog. Sekarang dah setahun kami buat kerja ni. Memang kalau boleh nak keluarkan sekejap biji mata tu. tapi sebab lain. " Ucap ku sebelum meninggalkannya. Masa itu pada hari raya ketiga. Semoga berjaya. Apabila langkah itu tidak berlaku, bayi itu dilahirkan dengan keadaan yang dikenali sebagai cryptochildism. in the name of Allah the most gracious and the most merciful assalamualaikum saudara dan saudari. Aku pun terus mandi sebab nak pergi makan dengan isteri aku. Hari ni nak share sikit cerita yang orang lain pun dok share. Tapi bila aku tengok muka isteri kat wallpaper handphone aku ni, terus tak jadi. “Jangan menipu isteri”, itu pesanan suami kepada penyanyi Adira, Datuk Red kepada mana-mana lelaki yang punya keinginan untuk tambah ‘cawangan’ atau berkahwin lebih dari seorang. Video rakaman itu telah disaksikan lebih 60,000 kali. Kami berjanji di satu Hotel dan bila bertemu kami hanya book satu bilik saja. "Macam tulah ayang, kita muda, anak pun tak ada lagi, abang nak tengok ayang. Hubby I ni ada sex fantasy dia, bila kita orang make love, hubby I selalu suruh I bayangkan orang lain dan bayangkan batang orang lain dalam pussy I. So, how's life. dalam waktu yang sama wan kerja part time cashier kat parkson. Betul tak?? Iyerlah, isteri mana yang sanggup tengok dan tahu suami pernah 'main' dengan pompuan lain, ada ke…. Dah la meninggal atas kerusi roda isteri dia. "Macam tulah ayang, kita muda, anak pun tak ada lagi, abang nak tengok ayang. Itulah yang berlaku kepada seorang peniaga kuey teow goreng dari Alor Setar, Kedah. Main lain lagi tak boleh. Sanggup berlapar daripada masak kat dapur. Aku dengan Daniel pun buat benda yang sama juga. Dalam diam dah pasang lain. Aku amat menginginkan suatu hari nanti lelaki yang menjadi suami aku adalah lelaki yang amat aku cintai dan aku rela untuk bersama-sama dengannya menuju ke JANNAH. Biasalah lelaki pun kalau isteri-isteri mereka tak beri tahu, mana mereka akan perasaan bahawa pasangan mereka ini simpan rahsia kan? Wanita, adalah individu yang sangat misteri untuk kebanyakan lelaki di dunia. Oh ya, dalam cerita ni aku ada guna dua watak dari cerita sebelum ni. Cerita Panas Orgasme dengan Lelaki Lain 2 komentar Aku hendak menceriterakan pengalaman aku kena jamahl dgn kawan kawan suami aku. this is not fair!!mmg la perempuan kena tutup aurat. Nah para suami, saya kongsi tips. Sedar la beb, kalo kau x plan nak kawen ngan dia, please la, kau lepaskn dia dan kalau boleh jangan lagi dah kontek dia. Lelaki Yang Mempunyai 39 Isteri, 94 Anak Dan 33 Cu 8 Photos Yang Spoil 12 Gambar Pengetip Kuku Yangat Sangat Cool Dan Com 12 Objek Inspirasi daripada Gangnam Style? 12 Coolest Benches ( Bangku Yang Sangat Cool) 7 Gambar Gelagat Pelik Manusia Ketika Beratur Panj Reka Cipta Jepun Yang Unik, Kreatif & Pelik; Mailbox Yang Unik dan Comel!. 30 mar 2018. Sekali tengok dia, terus tak pandang tempat lain. gilis memang aku saman 10 juta la! jangan main-main dengan aku. Aku seorang lelaki tulen, penuh kelembutan, agak kacak (bukan aku cakap tapi makwe-makwe aku yang cakap), tinggi, ahli sukan dan orang penting di organisasi tempat aku bertugas. Yang ni susah sikit sebab kt sendiri tak tau bila waktu subur kt kan. Aku ada kawan suka tengok kaki perempuan. “ Oh, kalau nak tahu ah… you punya isteri ni selalu datang kedai auntie. " Ucap ku sebelum meninggalkannya. 1 rasa seronok pulak Biasa tu aku dapat no 5 6 je Semalam jugak ada scan baby Alhamdulillah 2 doktor wanita yang in charge jadi aku tak risau nak buat scan tu Kalau doktor lelaki aku nak minta scan kat klinik biasa je la nanti aku tempek gambar scan tu dalam buku pink. Gila setia dia dengan isteri dia. baru je jadi. Tapi bila aku tengok isteri aku ni dia punya badan boleh turun cepat, aku tulis jelaa apa yang aku rasa membantu dia dalam menurunkan berat badan. Isteri aku dengan jantan lain dalam rumah, anak kecik aku merengek sorang kt luar. Aku nak la jugak Isteri aku kat luar melawa kat ranjang pon melawa gak baru lah NAFSU nie memberahiIsteri aku pakai tudung sbb tak mau la orang lain tengok kecantikan dia nanti Jantan lain tengok kang terpesona pulak melepas aku. Bukanlah tulah. Jadi bolehlah dia memasak yang best-best dan mengemas rumah cantik-cantik. Kami terdiam buat seketika, terus dia mulakan perbualan baru. Selepas bulan puasa, ada seorang pompuan kat sekolah aku datang jumpa aku. saya nak tanya …saya ada masalah terhadap ketegangan zakar saya Salam. Selalu share pic atau cerita cuma di facebook ,tapi hari ni mood rasa macam ade sipi2 rasa nak tulis dalam blog yang dah lama terabai dan terbiar ni. isteri panic…nak buat CPR tak pandai. Dalam erti kata lain, tak kisah nak berkenalan dengan suami orang. Sanggup berlapar daripada masak kat dapur. Didalam internet dia banyaklah terjumpa dan. Gila disini bermaksud aku mmg sangat suka tengok movie. tapi aku tengok sama aje. Milah walaupun sudah anak 3 tetapi baru berumur 25 tahun sebab berkahwin pada umur nak masuk 18 tahun. Tapi bila aku tengok muka isteri kat wallpaper handphone aku ni, terus tak jadi. this is not fair!!mmg la perempuan kena tutup aurat. honda EX5 orait sangat la tu dengan 2 helmet. Suami tu mendapat tikaman i hidung, manakala si perempuan simpanan itu pula mendapat tikaman di bahagian kening. Mereka tak mahu kehilangan lelaki tu, tapi tak mahu juga lelaki tu mendapatkan hatinya dengan cara mudah. Si perempuan memakai jeans Romp dan mengenakan T shirt yang tertera perkataan AKO CINTA KAMOO. Lain orang, lain citarasa. Lelaki straight, tapi suka meliwat untuk kepuasan seks sebab agar sukar untuk melakukan perkara yang sama dengan isteri masing-masing. 14 Mei 2008. isteri saya cakap, dia faham kalau bapa saya tak tahan sebab dia (isteri saya) pun dah seminggu tak dilayan oleh saya (sebab dia period sebelum saya outstation). Selalu kita dengar isteri kat luar sana buat luahan perasaan bila suami masing-masing kantoi dok 'main' dengan perempuan lain kan? Jarang pula kita dengar isteri yang tak kisah bila dapat tahu si suami 'main' dengan pompuan lain. Alasan suami dia pinjam duit along sebab nak turuti kehendak isteri. Oh abang pengantin yang dikatakan tak de hati nak mencari calon isteri itu. Menurutnya, turut dimuatkan perilaku buruk seorang bapa mentua yang sanggup meniduri menantunya sendiri sehingga wanita itu mengandung. Macam kalau nak dapatkan anak lelaki suami isteri kena makan apa Kalau nak dapatkan anak perempuan suami isteri kena macam apa Nanti aku akan buat post lain pasal pemanakan tu k Mungkin sebab Syasya pun perempuan jadi tak dapat tau perbazaan dia. Kalau tak menyukai sikap atau perbuatan isteri, tegurlah secara baik, jangan asyik nak menengking aja. Pada pendapat aku, cerita-cerita yang digarap oleh beliau memang berdasarkan isu semasa. Mara ni bebeza dengan kucing-kucing aku yang lain. ade lelaki yang sibuk suruh isteri/awek tutup segala aurat. boleh baca paper dan majalah. Cuba dan tengok perbezaannya. "Terima kasih sebab sudi tengok abang yang tak kacak ni. Reti masak-masak ø Tak kisah cantik ke tak janji sejuk je mata memandang ø Nak cari yang pandai jaga maruah ! Tak boleh ada lelaki lain sentuh ø Cari yang pandai jaga diri. tetapi bila aku tengok dia ni dah semakin berusia dan dah tak memenuhi kehendak, aku buat keputusan untuk menukar dengan yang lain. Ya, hanya suami. masa tu sume study dekat Sekolah Kebangsaan Seberang Jaya II. Miss Chin suka minum mani lelaki. Sedih, orang buat baik, dikatanya aku ni sibuk nak ambil tahu hal dia. Geramnya! "Awak. Sekarang dah setahun kami buat kerja ni. Dan Cik Mai rasa wow!! Idea orang Korea ni boleh tahan jugak la. Oh, childishnya aku. Tak Sangka Detail Sungguh Ceritanya Dalam Whatsapp. Nak jadikan cerita jiran aku tu adalah sebuah keluarga kecil lebih kurang 3 orang anaknya. Tengok-tengok dah kecut. Pengalaman aku pasal biasalah pasal Isteri aku. dan isteri elakkan makanan tenusu. Sambil tu otak suami kenalah memproses informasi yang diterima daripada isteri dengan bijak serta prihatin. Benar atau tidak aku tidak pasti. Eiii… aku rasa nak tarik-tarik aje rambut Aisyah kalau jumpa nanti. com Reply Delete Replies. Matanya mula kemerahan. ini kerana isteri saya tidak begitu pandai melakukan seks dan untuk meransangkan nafsunya dulu sebelum melakukan hubungan kelamin. Bukan Kekasih Tetapi Isteri-Bab 12 Siap main buih bagai. "I teringin nak tengok lelaki strip depan I". Namaku Ayu. Yang nombor tiga dan seterusnya tak wajib sebab ada yang tengok bontot, body, rambut atau kawasan larangan lain perempuan. Saya rasa waktu yang sesuai yang memungkin anda memeluk isteri dalam tempoh yang lama adalah ketika menonton tv dan ketika nak tidur. Calon isteri ketiga Hafiz merupakan seorang wanita kaya dan sombong bernama Sophie. Depan isteri, pijak semut tak mati tapi belakang isteri dia lah champion of the screw. Allah berikan banyak keistimewaan kepada para isteri tapi diputar-belitkan tafsirannya oleh orang lelaki untuk kepentingan diri sendiri. Aku pun tak tahu samada Mona sengaja nak bagi aku tengok atau tidak. Padahal nak korek rahsia. Aku pun terpaksalah melayan. 12 - pasangan suami isteri dah 7 th kahwin,, sebelum kahwin suami ada 3 anak dgn bekas isteri. Dan seperti yang lain dia juga melepaskan airmaninya kedalam nonok aku tu, seterusnya lelaki ke-5, ke-6, ke-7 dan ke-8 melakukan perkara yang sama. 'Abanglah lelaki paling kacak dan paling Farah sayang. Umie Aida (isteri pertama), Erra Fazira (isteri kedua), Nora Danish (isteri ketiga) dan Erma Fatimah (isteri keempat). I tengok Ina biasa je…. Kadang-kadang benda remeh pun boleh jadi gaduh besar. Apa nak buat kalau boyfriend keluar dating dengan girl lain?. Kalau ada yang cuba-cuba nak peluk aku atau ambil kesempatan aku melawan juga, bagi aku, nonok aku tu hanya untuk lelaki bernama suami. Ok, ada jugak yang masih keliru encik kekasih dia ni psiko ke tidak? Now, i akan bagi tips untuk kenal lelaki-lelaki psiko ni supaya korang cepat-cepat ambil tindakan sama ada nak teruskan perhubungan atau tinggalkan sahaja lelaki psiko ni. Mula-mula aku ambil jepun tu. Pertama kali dalam hidupnya memeluk lelaki yang berbulu bukan sahaja di dada tetapi di belakang juga. Jadi aku rasa macam semacamlah bila Irman tu duduk sebilik dengan aku !. Tengok dua kali pun tak puas gak. Kecil, tak bermaya. Salah satu sebab aku tengok cerita Keranamu Laila adalah sebab laila tu comel sangat. Hehetp memang perit gak le nak sabar. Aku mempunyai tetek yang besar dan badan yang menggiurkan. Terjadi masa lagi 3bulan nak berlangsung isteri aku buat perangai. tetapi bila aku tengok dia ni dah semakin berusia dan dah tak memenuhi kehendak, aku buat keputusan untuk menukar dengan yang lain. Kali ni, kalau tengok dari gaya rakan kerjanya ni, tudung pun tak bergosok. Lepas tu aku tak der pikir lain pikir nak menutuh je. Kononnya singgah popular nak tengok2, cuci mata jer. Ceritanya bermula macam nih. Kalau tak menyukai sikap atau perbuatan isteri, tegurlah secara baik, jangan asyik nak menengking aja. Moh kita tengok apa kata si suami ;). Sudahnya terkulat-kulat Ah Meng kerana segan diketawakan mereka. mehlah siapa yang berani biar I ukur tengok siap punya paling besar?" Mula-mula dia orang gelak sama sendiri. Warna oren , bulu lebat giler , kuat menikus. Lumrah orang lelaki memang suka tengok wanita cantik yang seksi tapi nak jadikan isteri bukan jadikan girlfriends untuk jadikan isteri lelaki tertolak, menyampah melihat perempuan2 yang seksi2 mengada2 yang mempamerkan keseksiannya. Bila aku dah tidur sampai terbawa2 dalam mimpi kononya aku dapat main dengan Ida. Kesianlah buah hati aku. Fantasi untuk bercinta dengan artis ni lain. Bukanlah nak besar sangat. Dalam erti kata lain, tak kisah nak berkenalan dengan suami orang. Hadis riwayat Muslim, Ahmad, Abu Daud, At-Tirmizi, bahawa Nabi Muhammad SAW bersabda maksudnya : “ Seorang lelaki tidak boleh melihat aurat lelaki lain, demikian juga wanita tidak boleh melihat aurat wanita yang lain. Aku terdengar yang dia mendengus. Sebab, kalau nak ditengokkan, bini kau tu berkali ganda lebih solid dari bini aku yang dah beranak 3. Lagi satu situasi lain, contohnya lelaki A tengah tengok TV. Ke awak ada lelaki lain yang dah main dengan awak" biasalah mulut aku celupar sikit. Zaman sekarang, selalu kita dengar suami scandal dengan perempuan dan ada juga yang mempunyai 'isteri simpan'. Si lelaki bercermin mata Chromax Ray Ban uptown dan berbaju T bertulisan Givi. Sepasang suami isteri sudah lama mencuba utk mendapatkan anak. Berbeza dgn perempuan bila menjanda. Ikutkan hati, tak sudi dia berlakikan Hanan si lembik yang selalu merajuk. Aku terkejut dan tahu rancangan ku berhasil tapi masalahnya aku tiada calon lagi. Kata nak tengok wayang. aku pun gian nak tengok bini aku main dengan orang. Life is too short to be unhappy. Tapi kali ni sy bukan nak kupas isu lelaki tapi perempuan. Tujuan mereka sebab nak tengok sejauh mana lelaki tu sungguh sungguh suka kat dia. Hati saya hancur sangat. Perlahan aku masukkan jari telunjuk ku ke dalam liang yang panas lagi berair dan aku dapat rasakan satu kemutan yang kuat menyepit jari telunjuk ku. Suami hutang dengan along sampai isteri dia turut kena gangguan. Masalah saya ialah abang ipar yang suka sangat tengok video aksi panas. Tiba-tiba je buat dia rasa nak jadi doktor sebab tak nak ada lelaki lain yang pegang-pegang Zara. Kalau nak ikutkan ada je penulis lain yang karang cerita yang lebih kurang sama, bos jatuh cinta kat pekerja sendiri padahal dulu benci gila, kehidupan liar seorang remaja yang bebas pergaulannya kemudian dipaksa kahwin untuk kebaikan si anak, kes buang anak. rasa mcm tarikan dia tu kuat sgt… putih kata ada chemistry. Sebagai isteri, aku memang cukup risau kalau dimadukan. "Macam tulah ayang, kita muda, anak pun tak ada lagi, abang nak tengok ayang. Ain Edruce “Selain itu, perbezaan perwatakan kami juga sebenarnya membuatkan kami serasi. Bila aku tengok gaji aku sekarang, aku tak cukup duit lagi nak tanggung. Entah macam mana,kami bersetuju masuk bilik secara bergilir2. Pendekkan cerita, isteri pun kena jel selama 20 tahun. Saya sedih n cemburu sangat tengok pasangan lain selalu mesra je. Lelaki zaman sekarang lebih suka kepada wanita yang serba tahu kerana mereka tidak suka untuk memikirkan sesuatu yang remeh dan temeh. Huh! Lelaki, kononnya mereka tahu segalanya. Aku takut dia dijangkiti HIV atau pun sifilis sebab diakhirnya aku juga yang menderita penyakit itu. Telah menjadi mr mama since 2010. Makin lama makin susah nak hilangkan nanti. UsersCloud Free Unlimited Cloud Storage, host your files secure. Jangan tunggu suami minta baru nak kasi. Mana-mana gaya dan teknik yang menyakitkan isteri hendaklah diketepikan dan tukarkan dengan teknik-teknik lain. Apabila langkah itu tidak berlaku, bayi itu dilahirkan dengan keadaan yang dikenali sebagai cryptochildism. Manakan tidak, proses nak mengeluarkan cahaya mata anda tu boleh menjadi sehingga 48 jam lamanya. Introducing to you guys, anak lelaki pertama dalam keluarga kecilku. aku suka lihat isteri aku dikerjakan oleh lelaki lain depan mata. Ada yang menyokong Stephanie meninggalkan lelaki itu terutama kaum wanita. Keluhan isteri A: “Kenapa la kita para isteri ni nak keluar kena minta izin dari suami kita, padahal suami kita nak keluar kemana-mana pun tak bagitau kita takpe pulak. Wanita perlu tahu batas tindakan mereka agar lelaki tidak rasa tercabar. Akak cubit dia manja dan cakap dia jahat. Satu lagi game, Jangan nak main game lucah ja. dan secara tak langsung, kategori yang aku tertarik ialah pada wanita yang kebanyakkan orang akan rasa cantik, kebanyakkan orang akan rasa tertarik, dan kebanyakkan lelaki akan nak 'try' tackle, jadikan gf, nak jadikan isteri. – Ameer via iium confession power via ksah rakyar The post Benda dah halal tapi tidak boleh bersama. Untuk lelaki yang inginkan cahaya mata tetapi hajat masih belum kesampaian, anda boleh mencuba empat tips ini untuk meningkatkan kesuburan anda. lelaki thai ini dedah bagaimana dia boleh berkahwin dengan 120 wanita. Take chances, give everything and have no regrets. Hormatilah ibu-bapa dan kaum keluarga isteri walaupun anda Cuma main wayang, bodek mereka masa nak mengurat isteri anda dulu. Yang nombor tiga dan seterusnya tak wajib sebab ada yang tengok bontot, body, rambut atau kawasan larangan lain perempuan. “Aku geram betul la Uji! Meluat betul aku tengok dia beriringan dengan Tengku Iskandar tu. isteri saya cakap, dia faham kalau bapa saya tak tahan sebab dia (isteri saya) pun dah seminggu tak dilayan oleh saya (sebab dia period sebelum saya outstation). Awak tu dah jadi isteri saya, awak kena sedar tanggungjawab awak tu pada siapa. Guna cara yang lebih hikmahlah. Blog mengenai seorang Lelaki yg merupakan seorang Suami dan seorang Papa. And baju apa yang aku nak pakai pun tak ada orang yang nak ambil pusing. “Ia membuatkan saya nak muntah. so, dia ingat orang dalam cermin tu memang perempuan simpanan suaminya. Orang kata nafsu perempuan ada 9 dan 1 akal manakala lelaki 9 akal dan 1 nafsu. Selepas bulan puasa, ada seorang pompuan kat sekolah aku datang jumpa aku. Mungkin yang senior-senior ada cara guraunya sendiri. Padah dok ‘main’ dengan pompuan lain lagi, dah ada bini kat rumah nak gatal lagi dengan pompuan lain. Nah Miss A belanja korang video sekali, pada yang berani tengok silakan. Kesian saya pakcik, saya seorang bayar mahar untuk anak pakcik, orang lain pun dapat tengok. dia macam main tarik tali. itupun kot anak2 tu tak nakal dan buas nak merayau. lately dating je kena ikut encik hati tengok barang2 keter T___T Hye semua. Laki tak nak pompuan yang eskyen nak mampus. Bahaya Wanita cerita mengenai kehidupan lelaki dengan 3 isteri dan masih nak berkahwin lagi satu dan I rasa semua isteri dia hot. Keluarga dan kawan-kawan selalu bising suruh aku bukakan hati semula untuk menerima lelaki lain. Oh ya, dalam cerita ni aku ada guna dua watak dari cerita sebelum ni. Setelah mendapatkan nasihat dari doktor, akhirnya mereka bersetuju utk menggunakan kaedah “anak tumpang” atau kata lain, isterinya itu akan menggunakan benih lelaki lain utk mengandung. doktor Ain,doktor pompuan beb. Satu hari tu aku balik dr ofis dlm pukul 7. soalan : assalamualaikum uztaz. Semula jadi dah macam ni. Tengok body sendiri dalam cermin dulu. Bukannya Doktor ni! Hiss! Tapi dia bukan doktor. Tiba-tiba je buat dia rasa nak jadi doktor sebab tak nak ada lelaki lain yang pegang-pegang Zara. Suami saya memang suka melayari internet dan kebetulan dia saorang komputer programer. Entah macam mana,kami bersetuju masuk bilik secara bergilir2. terima kasih atas sokongan anda semua. Esok je lah. Nak tahu kisah lanjut. Jika ia tidak dirawat, undescended testis boleh mempengaruhi kesuburan atau membawa kepada masalah perubatan lain. Setelah belayar mundar-mundir di alam maya ni aku terbaca beberapa posting tentang personaliti lelaki. Manakala I adalah lelaki pertama diliwat oleh A. fendi dia macam tak nak aje. Itulah yang berlaku kepada seorang peniaga kuey teow goreng dari Alor Setar, Kedah. Yang kita tak nampak? Hish! Jangan dok fikirkan yang bukan-bukan Reisya. Jangan main kayu tiga dengan perempuan lain. Assalammualaikum wbt. Kat dapur, mak tak habis-habis membebel. Lelaki Bi Ni aku tak boleh kata semua perempuan tolak. Ashikin hanya tersenyum hambar. Dalam banyak-banyak bahagian tubuh wanita yang dianggap seksi oleh lelaki, organ kewanitaan adalah bahagian yang paling seksi. Apa, susah sangatkah nak buat kenduri? Pelik betullah! “Susah sangat ke soalan mama tu, sampai nak terkeluar otak, mama tengok kamu fikir?” Soalan mama benar-benar membuatkan aku ketawa. Tujuan mereka sebab nak tengok sejauh mana lelaki tu sungguh sungguh suka kat dia. Jadi, kalau suami terabai di rumah, nak salahkan siapa? Maka, si isteri akan komited untuk memastikan suami gembira, bahagia dan apa sahaja asalkan suaminya tersenyum girang dan tidak memikirkan untuk menambah cawangan lain. Nak bagi markah, ada skema jawapan. 😁 Nini tak pernah buat sand art ni. 'Abanglah lelaki paling kacak dan paling Farah sayang. Tiba-tiba je buat dia rasa nak jadi doktor sebab tak nak ada lelaki lain yang pegang-pegang Zara. Makcik hajjah ni sebenarnya isteri kepada salah seorang kawan/jiran satu tempat tinggal denganku. Kononnya singgah popular nak tengok2, cuci mata jer. Ketika menontoh tv lebih sesuai peluk dibahu isteri. Pada perempuan, janganlah sesekali mencintai seseorang lelaki melebihi segala-galanya seperti saya. Tak kurang yang ceraikan isteri selepas dah lama seksa mental isteri, pastu kahwin isteri baru yang muda bagi melayan nafsu dia tu. tiap-tiap hari datang sekolah nampak enjoy je…. Biar Zara tak ada peluang nak kenal lelaki lain. fendi dia macam tak nak aje. Panduan Memilih Bakal Isteri. Berani buat,Berani tanggung lah heii,, bpk ngan Ayah same je kaki Pempuan,,pantang i tenggok Lelaki nak anjoy n happy je. Aku tunggang lelaki tu selaju yang boleh hingga aku climax berkali-kali. Wanita perlu tahu batas tindakan mereka agar lelaki tidak rasa tercabar. Pertama adalah perkahwinan akan berakhir dalam tempoh masa kurang 3 tahun. They'll assume diorang dah takpayah nak bagi introduction apa hak suami apa tugas isteri. Baru habis tengok hari Jumaat. Dia pun bukak la mata sikit-sikit. Bukan sebiji tayar, dua biji tayar belakang. Isteri nak waktu yang lama, panjat kedai sana panjat kedai sini untuk pilih satu kain. Meskipun, sebenarnya apa yang aku share kat blog ni tak laa seberapa pun kan. Sampai rumah, tahu aku nampak apa? Kun faya kun, Allah nak tunjuk pada aku. Chef Fikree dikatakan curang beberapa kali termasuk bersama seorang personaliti televisyen yang juga berstatus isteri orang. Ada betulnya, 20 sen tidak memberi apa-apa makna untuk kamu tetapi jika ada orang lain atau kanak-kanak yang berbesar hati nak sedekah.